behind these castle walls



en helt vanlig torsdag

Det är samma känsla varje gång vi ska ses, ett pirr i magen som stiger sig ju närmre din dörr jag kommer. Magiskt, att en person kan få en att må så bra. Det spelar ingen roll om vi inte ses på en vecka, jag vet att du finns och att du står på samma plats. Det gör jag också. Och det kommer inte att ändras så länge jag känner såhär. Tack för att du gör mig så lycklig

Jag hoppas du sitter och läser detta med ett leende på läpparna nu, (för det är exakt vad jag vet att du gör).

home for christmas

Helgerna bara svishar förbi och det är söndagkväll igen och en ny vecka imorgon. Men jag ser det positivt, lite prov kvar sen lov! Helgen iaf har varit en bra helg, mycket skratt!
Men nu idag har jag suttit och pluggat naturkunskap B och makeup. Var tvungen att be min 15åriga syster om hjälp med kemin;) så nu förstår jag hyffsat! Nu städa rum och plugga lite till makeup och se en film, sen invänta en måndag med två prov och tillsist klipp och slingtid imorgon. Ska bli så skönt!

1 december

Innebär att det är 24 dagar kvar till självaste julafton, så otroligt mysigt!! Öppnade chockladkalendern imorse också, vill aldrig sluta med den.
Nyss hemkommen från ett tufft träningspass, nu ska jag äta/plugga och senare slänga mig på ett tåg till min fina! (Om det nu går något) Puss

RSS 2.0