Källvik hos Johanna 28-30 JUNI

Har inte blivit mycket uppande, de har varit midsommar och kalsfirande i helgen! och på måndagen stack jag till Källvik och Johanna med Anna. Det är så jäkla underbart där nere, sol, bad i havet, åka båt, wakeboard, och fina solnedgångar! Har haft tre superdagar med mina fina vännor,








Don't bring up yesterday, think of tomorrow




Så vuxen i din famn

Bara mys med hjärtat, och sol och bad idag! + en springtur nu ikväll.
Orkar inte skriva mer, blir någon annan dag!

Bjussar på bilder iaf


Otroligt mobbad tjej

ännu mer mobbad

SOOL

Älskar sool ! Har varit ute på två extremt långa Powerwalks idag, en tidigt imorse pga. att jag var hos tandläkaren halv 8!! och en nu ikväll! Gööör skönt, men nu inväntar ja mitt hjärta!!...

Har bara legat vid poolkanten med mammi idag och solat, gör gött ju. Tänkte göra detsamma imorgon med min pojke, haha ska tvinga han!

Har inte mye mer o tilläga, lägger in en bild på supercoola Kate Moss!


Children of the Revolution

ÅH, älskar såna här dagar! Då inga planer är bestämda och man bara tar dagen som den kommer, det gjorde jag idag.

Var ute och gick långt med mammsi imorse, och när vi kom hem la vi oss i solen ett tag. Yes, vi hade sol nåra timmar. Dock blåste det kalla vindar vilket gjorde att vi inte ville ligga där längre, så vi åkte in till stan en sväng + syster. Blev en isblå bikini och örhängen, superfint kommer det att bli när man är lite brunare senare också :) Annars har jag tagit en Powerwalk och bara varit och ätit massor frukt! Verkligen kopplat av. Hoppas att de blir mer sol och varmt imorgon som lovat, så att de blir några soltimmar! ;) höhö.

Annars är planerna nästan satta inför midsommar och veckan efter vill jag till Johanna och källvik ett par dagar, ska höra med anna när vi åker;) haha

Juste, fick ett mejl idag om att några tjejer(alla kompisar man inte träffar så ofta längre tyvärr!) ska starta ett damlag, 7-manna igen och fick förfrågan om att vara med. Skulle ju vara roligt och spela lite på fritiden, men ja vet inte, dock ska jag tänka vidare på det :) skulle som sagt vara kul då man ibland saknar de lite för mycket...

Men nu ska jag inte shabblaaa på mera här! Hoppas ni haft en superdag

PUSS

happines

Ibland förundras jag över all den kärlek du ger mig, att du ens har den enormheten av kärlek att ge.
Ibland så vill jag bara kolla på dig, in i dina vackra ögon och le för mig själv.
Du är min och som en skugga vid ett vägskäl följer jag dig. ♥



Stor dag

Har haft ett par härliga dagar, yeppsi. Igår träffade jag anna och senare drog vi vidare på lite partaj hos didde, och det var ju såklart trevligt. :)

Idag blir en riktigt slapp dag tror jag, förhoppningsvis kommer mitt hjärta hit senare också! Och jag ska sååååå se Kronprinsessan & Daniels bröllop idag, jag tycker det är grymt coolt på något sätt. Så absolut att jag ska se det :)


Helt slut

Ännu en grymt solig och varm dag!! Men klart det är skönt, precis som det ska vara. Har som sagt varit inne och spelat volleyboll och de var tokigt varmt, men kul såklart! Hade ingen kamera idag heller, men ska se till och haffa nåra bilder senare någon gång kanske :)

Men nu har jag och pappa precis varit ute och gått cirka en timme och nu ska vi snart åka in o äta någonstans. Mys! Senare ikväll beger jag mig till min fina.

Tror jag fått solsting eller så, är helt slut alltså. Men antar att de bara är och dricka vatten och äta. Höhö, ha en fin kväll ni :)


Summer in the wind

Efter en hel dag med sol igår med mitt fina hjärta, så blev de senare på kvällen grillning vid ån med fina människor! Mycket trevlig kväll :) hade ej med kamera eller så, men snodde två bilder ja hittade, hoppas de går bra också :)

Snart ska jag iväg och spela volleyboll i solen! Puss, ha en bra dag.




Not sure.

Ibland undrar jag hur allt blev som det blev, är det inte konstigt egentligen. Aldrig trodde jag väl att vi idag skulle uppleva allt utan varandra, utan att stå sida vid sida. Jag undrade länge och funderade varför, men jag har slutat. Antagligen var de såhär de skulle bli och vi får se vad framtiden utger. Hoppas du har allt det du en gång drömde om.

Did we grow apart, or did we just not grow togheter living our dreams?

Skolavslutning och studentfirande samt firande av att ettan är slut!

Jag kan inte förstå att jag nu har sommarlov, jag har klarat av första året på TvärS och på Katedral. Och jag kommer ihåg så väl att jag var så kluven på om jag verkligen hade gjort rätt val där ett tag, men nu ångrar jag inte en sekund att jag valde som jag gjorde, för tusan va roligt vi haft och vilken klass jag har och fasen vilka bra 2 år som återstår innan vi får skrika oss hesa på vår alldeles egna student. Jag ska ta riktigt vara på åren, för de kommer gå i en hejdundrandes fart!

Nog om det, skolavslutning i aulan me sång och tal. Sedan dax för älsklings student, så fin så!





Grattis återigen världens bästa pojkvän!

Kvällen spenderades hos victoria med ett gäng härliga tjejer, sommarlovet kunde inte börjat bättre!









Nu sommarlovssöndag, serietittande o ingen press på plugg eller nått, tjohooohej

RSS 2.0