Som musik i mina öron,

Hade ni en mysig julafton? Det hade iaf jag och ja fick massa fina saker som ja önskat mig o lite till :) helt perfekt.

Nu idag har jag varit ute och powerwalkat med mamma och hunnit ta riktigt hand om mig själv, mina fötter, mitt ansikte, min kropp o mitt hår,  nu är de bara naglarna kvar men de tar vi itu me sen :)
så nu sitter jag här i min säng iklääddd myskläder till 100 o ska kolla på film. mmmmm
senare idag ska jag mysa med hjärtaaat, fin dag

pusss på er,


JULAFTON

Imorgon är det julafton och de har varit mass mysiga(fixar)dagar innan julafton, har spenderat de mesta med mathias o familjen :)  även lite vänner!
Men imorgon är de julafton och allt är på plats här hemma, julgran klädd, julmat, alla paket osv :) allt i sin ordning, ska h en riktigt bra julafton o jul i övrigt med familj osv!  :) 

Men GOD JUL och ha mysiga juldagar nu!
PUSS



Saknar redan mitt mysmoongo till pojkvän, även att de var baa två timmar sen vi sågs sist, men ja antar att de bliir så, jajaja vi ses snart igen iaf :)  puss på er n u!

just 10 years old, lost in a magination

Ses i helgen bloggen sa jag, inte hände det inte!
Vaaa tusan gjorde jag då? Jaa jag var mest med mathias och sen julbaka vi med mina söta vänninor sofie o sandra också o uträttade lite besööök oså! allmänt mysig helg bara :)

Igår var det måndag, tyvärr . Men snart är det juliiislov, det gillar vi rätt starkt. Plus att denna vecka har börjat med sovmorogon igår och idag slutade vi elva :) suuuuuuuuper.
Så han med en sväng på stan, gymmet(pumpa riktigt HÅRT) och hem o fixa lite . O klockan var liksom bara fyra när ja var klar, suuuuuuper de också :)
inga större läxor heller, så tar mig friheten att skita i skolan idag! wättta takter .

men nu ska jag inte tjöööta mer, utan sätta på tvn, hoppas de är two and a half men, har lite lust med sån humor. Sen kommer pooojken också, MÖJSig tisdag ni !!

tjarååååå


är en rätt cool tjej idag, måste vara engrin sen träningen

dränkt i plugg

soffan har väldigt bra musiksmak

den här har hjälpt mig i mitt pluggande idag, ska fortsätta med det tills jag ska sova. Tack o lov har jag en sovmorgon imorgon iaf, de hjälper lite iaf. + att det imorgon är fredag


I wouldn't change a thing

Träning, lunch på stan, plugg och mys med mathias!
Hann med allt det igår, trevligt. Men de var nog för att vi slutade 10 faktiskt.

Mycket plugg nu, gör inte mycket annat nu i veckan faktiskt. Fokuserar på plugget hela veckan, eftersom att ja har seminarium imorgon och examination på fredag! Så, ses i helgen tha blog.

Puss

RSS 2.0