running up that hill

Det blev upp tidigt idag för att åka lite skidor i Kisa hela dan som sagt, dålig service men sen vare bara och åka! Stöört kul :)  Efter de åkte vi hem och jag la mig i varmaste och skönaste badet i mitt liv innan vi for in till stan för att äta på resturang, trevlig tag :)

Nu ska jag tigga lite massage av mamma och sen ringa hjärtat och tillsist krypa ner framför en film under täcket!
Imorgon ska jag till stan med mamma& syster, :)

bilder från idag, håll i hatten:


kön var typ cirka såhär lång..



hahah eve

alltid lika fin i skidkläder


we all need a place that we can call home

har nu bäddat ner mig i sängen framför sex and the city efter en lång varm dusch efter ett hårt träningspass!  Känns hur bra som helst, är inne i ett riktigt träningsmooode nu :) så vi bara kör,
har iallafall lagt fram skidkläder till imorgon då jag, syster och pappa far till Kisabackarna över dagen o åker nåra timmar! ska bli skitkul, var cirka 3 år sen ja åkte skidor, bara och hoppas att vädret är lika underbart som det har varit idag :) får se om ja knäpper några bilder också!

nepp, nu in i sex and the city life



brun o förjävla härlig! Sommar och röda jordgubbar, ge mig

love shine a light in every corner of our heart, let the love light carry

Östgötatrafiken suger så håårt! Vi stod igårkväll o väntade i en timme på ett tåg som aldrig kom, fy fan va dåligt av dem. Så ja ihjälfrusna när ja o hjärtat var hemma, iiiiiiiish för dem!
Somnade fint sen iaf, :)

idag vaknade vi tidigt(och mathias före mig) sjukt, sen tvinga ja ut honom på långpromme, annars har vi myst :) hihihih  om cirka en timme éller så ska jag möta upp soffan för hårdträning på gymmet, gött!
Imorgon tar vi en liten tripp till Kisa över dagen, om de blir som planerat!

Ha en fortsatt fin dag :) tjaa


do you have trouble sleeping ?

Sitter här med två fina tjejer i mitt liv, de är så bra! snart kommer även min käresta och tillbringar sedan natten här med mig o ja ska tvinga han och se flickan som lekte med elden :) mysipysimys!!










kolla dessa urhärliga bilder från våran nollning, hur fina och hur bruna var vi inte?? Ååååhh , bort me snön..


men uppenbarligen, så ville du inte synas till i närheten of friendship

thaadudud,   idag har jag hunnit med och träna, gå långpromenad med ludde(min hund), startat upp plugget och ska väl göra mig något nyttigt och äta sen städa iordning mitt rum!  Helt tokigt va mycket man hinner när man vaknar tidigt, ja menar, klockan är bara halv två?! haha must i be crazy or what? 
jajaa,

Ska fortsätta, ikväll hoppas jag att mina kära friends kan ta sig ut till Linghem trots tågstrul, för ja saknar lite tjejmys !  JA de håller vi våra tummar för :)

nu vidare ! ska fixa till en gööddig spotify lista också


even the best fall down sometimes, even the stars refuse to shine

Shit, detta var år och dar sedan. Har funderat mycket på om jag ska lägga ner den eller inte, men tänkte! vafan, ja skriver, störtkul att kolla tillbaka på senare ju :) Så nu ger vi detta ett sista försök, låter finemang

mer än så tänkte jag inte säga, nu är de lov och de kommer bli bra tror jag :)
nu är ja trött och ska sova och sakna min pojke.


slänger in lite fina kläder föörst:


monki.se

RSS 2.0