I'll be there for you - Bon Jovi

Skolaa , segt som vanligt! Lite fint adventsfirande i domkyrkan dock :)
julstämmningen is almost here.
Annars efteer skolan myste jag lite me foffan,  julmuuuuust! (tanken var att vi skulle plugga, men vem orkar i dessa mörka tider?) istället busade vi galet

Jaja, iaf jag fann mig ork när jag vandrade ner till stationen o tog tåget hem och satte mig o fixade svaren till provfrågorna på fredag, så nu äre väl bara och plugga på det och till seminariumet!
det ska nog gå vägen, även att jag måste ägna alla dagar denna vecka åt skiten, men men.

Imorgon har jag endast ett engelskaprov på tre timmar, sen slut! ändå helt ok.
nu ni, har jag pluggat, pumpat min mobil me massa ny go musik!! feting najs,
nu ska jag ta en paus mittt i allt och kolla ullared och dricka jucie, sen plugga igen :)        
 
puss på er !!


hjärta

you sounded so good on the phone, I moved up and I moved on

Har haft en superbra helg ! :)
I fredags var jag o mina tre tjejer, sofie,sandra o matilda hos sandra och åt, snacka, o var helt allmänt störda som vi är rätt bra på. en galet bra kvälll, sen sov ja över hos sandra!

Vi åkte till norrköping på lördagen o de blev lite shoppiiing allt :) jättekul dag! men på tåget hem var vi döötrötta, haha. Iaf, åkte hem, väntade på mathias - han kom , vi laga mat me min family osv, sen kolla film :)
och idag har vi bara myst hela dagen ! o ja har även färgat min mammas hår!!
sen åkte vi till hoonom.
nej nu ska ja mysa me hjärtat o kolla film o paradise innan de är dags för skola igen,..

puss finasar

Friends, lovers or nothing

Duktig flicka idag, :) skolan var inte jobbig, tur det. Sen åkte jag hem och städade huset åt mina päron, hoppas dom tyckte om de :) annars sitter jag nu i mina skönaste kläder (typ) och inväntar pappa som ska köra mig till sandra där sofie o matilda är och där vi håller hus ikvälll!
mys skare bli och behööövligt
sover där och imorgon drar jag och sandra till norrköping för some shoppppping! 

puss ha en jävla bra helg





Half of my heart

De var inte så farligt ändå i skolan idag, vi "spelade" squash idag på idrotten, jag sandra och matilda! rätt jävla roligt, vet i tusan om vi spelade så mycket men ändå kul. hahah,
annars rullade de på med de gamla vanliga lektionerna, och ja jag fick endel gjort trots allt flamsande!
Ja menar, mina vänner är ju som dem är, inget o ändra på :)

när jag slutade vid fyra mötte jag upp mathias och så gick vi en sväng på stan. Fick en fin röd knokk klocka som jag kikaat på ett tag :) hihihi han är bäst.
Sen åkt han på hockey och jag hem, en trevlig promenad med mamma och syster faktiskt, de är så sjuka i huvet ! länge sen också så det var roligt roligt,
annars har mamma och jag hånat systra mi för att hon inte kan laga mat, hon är verkligen sämst!
sen har jag lyssnat(lyssnar) på John Mayers nya album - Battle Studies !
sjukt jävla fucking unbilivible bra

nu ska jag skriva slutet på den här jävla bokanalysen, sen kommer mathias och sover här.
stor fet jävla puss


Bara två av John's nya Battle Studies, värt som sagt att söka på spotify o lyssna o njuta




en ego Johanna också, nu drar jag

You make me feel complete

Tog svinsprutan i måndags, inget farligt inte. Och trodde inte heller att jag skulle få några direkta biverkningar, men framåt kvällen började jag må dåligt, armen värkte(kunde knappt röra), mitt huvud sprängdes, likaså min hals ett tag och febern var nog på lite besök några timmar också. Så jag orkade inte mycket den kvällen, men mathias tog hand om mig så fint så.  puss !

Tisdagen hann jag me både de ena o de andra, träning!! körde mig slut, typ. Middag(innehålandes good sallad) med foffan och snack i flera timmar hemma hos henne, innan jag mötte mathias på tåget och vi åkte hem till mig o myyyste lite till, sådär som vanligt.  :)

Onsdag, ah mathias åkte till skolan och ja var iprincip död imorse, men gick upp snart efter att han hade åkt, åt lite frukost o så vid tvn, sen slockade jag igen o vaknade vid ett. Ja som skulle pluggat hela förmiddagen? HAHH nae, men huvudvärk o värk i hela kroppen har smygt framåttillbaka  hela dagen idag, men nu känns de aningen bättre och ja ha pluggat lite spanska o engelska, ska plugga vidare på de o även se om jag hittar lite insperation till romanredovisningen som ska skrivas! Jajaj, ciao !
hoppas på god mat hemma ikväll också,  

ah nurå, plugg, promenad?, dusch,tv!!

somsagt, ciiiiiiiiiao


jag ger dig min morgon


"Och om du var vaken,
skulle jag ge dig allt de där jag aldrig ger dig
men du, jag ger dig min morgon
jag ger dig min dag"




Jag har haft en jättemysig helg


You may not even try to convice that you've done the wrong thing in life

Efter engelska plugg så satte jag mig och kollade igenom min bilddagbok, i brist på annat.

Och det fick mig att komma ihåg att det finns så mycket där som en gång var en så stor del av mitt liv. Jag var lycklig, (de är jag nu också iofs), och jag trodde verkligen på föralltid. Men så plötsligt kan allt bara falla, utan att man vet något. Bara falla. Men de ja vill komma fram till är att de sakerna/personerna som då var en del av mitt liv har gett mig mycket bra saker i livet som jag kommer att bära med mig. Även att jag hade hoppats på föralltid, så är jag glad att jag fick uppleva just det, en gång i livet. De var något speciellt med allting, så jävla speciellt.

Jag tror inte längre på föralltid, kanske synd? kanske bra? Va vet jag, men ja gör inte det iaf och tar istället var dag som den kommer. Ja har världens finaste vänner nu, de tänker jag inte neka. Så glad att jag har er, och som jag har er har ni också mig. Det vet ni.

Ja, va ville jag komma fram till med detta egentligen? Hmm, vene. Mest nog bara för mig själv.

Nej nu hungrar jag snart ihjäl och snart kommer Mathias också, :) ha en bra kvälll allesammans!



Fast Car

Flera dagar sen sist, men för att sammanfatta helg osv så har jag spenderat den med mina fina vänner, mathias, familj oosv ! Även varit och sett världens läskigaste film på bio, buhu..

Men skoldagen var slapp idag, 08.10 - 13.20, sen en tripp på stan med sandraa och så hem!
Väl hemma dog jag lite i soffan och sov till klockan sex, fatta inget när ja vaknade. Men blev pigg sen o fick massa gjort,så de är bra ! nu sitter ja o har målat naglarna och kollat på Desperete Housewives och nu Christine. Ska strax krypa ner i sängen och läsa lite ur Ondskan, även om jag inte skulle behöva läsa den så känner jag att jag faktiskt vill läsa den! så de ska jag, sen sova.

Imorgon väntar skola, plugg och mathias! 
looking forward to it,     puss o gonatt!!



Har jag föresten berättat att jag och anna ska gå och se New Moon i helgen!!!??? Är hur taggad som helst!! :D


I'ts impossible

Bättre dag idag än igår, dock har jag inte så mycket och säga. Idrotten var rätt kul, hade ingen aning om att vi hade såna löpare i klassen? ;) haha ! Men men, skoldagen var kort så det var göörskönt! Hur härligt som helst att sluta ett på tisdagar. 

Har precis bakat till min basgrupp imorgon, gölligt va? :) Ska fixa lite me plugg och sen bege mig till gymmet med soffan! ska bli skönt, efter det återstår plugg igen. Gillar mina veckor ibland, mhhhhh . Men bara o bita ihop!

Puss iaf,

m♥

I got 99 problems but that bitch ain't one

Mysig fika efter skolan med tjejerna. plugget hann ja även klämma in, så det är klart för kvällen vilket känns skönt!

Men nu är jag hemma och är otroligt irritread, sur, arg youname it och det är inte kul för de som är i min omgivning. veeet om det mycket väl, men en stor orsak också till att ja är sur kanske är för att jag inte har ätit. Men de lär ju ta en timme minst. ÅHHHHHHH så livet kan va jobbigt ibland då.

Ska inte skriva här mer nu med mitt dåliga humööör, hejdå



såg inte ut såhär idag, dock någon annan höstdag. men hejs


looking at you through the glass don't know how much time has past.

Kvällen igår blev väl inte riktigt eller, vi låter de bara vara kvällen igår. Säger inget om det,  dagen hade jag iaf en trevlig tripp på stan med sofie som vi avslutade på thai coocunut, tjejeen är göörbra. Kvällen slutade med att jag spenderade natten hos min fina pojkvän, puss på han.

Idag ååkte jag hem, laga mat med min mor o pappsen (farsdag ju!!) sen tog ja mig in till stan igen för att träffa soffan för prommis och sen gymmet med core+yoga!  Känns asskönt nu efteråt och de var ett tag sen ja tränade då ja vart sjuk osv. Men nu är vi påt igen. har tänt ljus i mitt rum och bäddat ner mig, ska läsa lite sen sova. Är trött och helt slut i kroppen.

Morgondagens planer är iaf skola, plugga och försöka få tag på annalottaa elisabeth.

Nej sov gott och puss !


------------------



When tears come streaming down your face

Det är faktiskt rätt mysigt att ligga inne i soffan och kolla ut på när det snöar med brasan tänd och inte behöva göra speciellt mycket alls. Det är det som är positiv med att vara sjuk, man har inga måsten.. + att de känns lite skönt att inte behöva gå till fyra idag som jag annars skulle ha gjort. What to doo,   va gör ni då?

Nää , slänger in lite bra musik istället innan ja slappar vidare i soffan här va! En dusch skulle vara behövligt också, haah puss



Värt att lyssna på

När jag ändå är inne på musik, så skulle jag mer än något just nu vilja ha biljetter till Melissa Horn. Hon är grym, helt jävla awsoome. Åhhhhhhh

Nu ska jag försöka slänga i mig något ätbart, matlusen börjar komma tillbaka sakta men säkert efter några dagars uppehåll på den fronten! Puss

love is a little thing we make

Nu börjar ja bli lite för rastlööös på att vara sjuk, tyvärr så hänger inte huvuet o halsen med i alla svängar här hemma än! så imorgon blir jag hemma också, kan det bli tråkigare? ahhh                                                      satsar på att kunna gå till skolan på fredag!! punkt.

Har jag föresten sagt att jag har gått och blivit kär i en vinterjacka, ? nej har nog inte det. dock är inte mamsen och papsen lika kära i priset, men ack va fin den är... jaja, ja hänger i. Den är ju typ to die for

mhh va gör ni då? Ja sitter i soffan iklädd världens mysigaste sockar och pappsens tröja, kollar bonde söker fru och skrattar åt bonden som inte ens kan handla o laga sin mat själv!! hahaha
antar att ja ska  kolla grey's och ännu mer tv senare ikväll. Så ja, de händer mycket i mitt liv, verkligen.
nepp men om de inte sker ett mirakel inatt(det vill säga att jag blir superfrisk o halsontet försvinner) så ligger ja hemma imorgon också som sagt !

nej nu ska jag fan inte babbla mer, de är ju bara skitsaker jag sitter här och berättar.


Puss på er därute


So little time

Jag är sjuk, 38 graders feber och fryser och svettas om vartannat.. + att min hals värker som jag vet inte vad. Det är absolut inte okej. Vill va frisk ju!  Jävla skit att jag missade temastarten idag också, men va ska ja göra åt det? fanns ingen chans att ja hade kunnat ta mig till skolan och kan nog inte imorgon heller. Men bläää säger jag .

Jaja, tråkigt men så äre!

Föresten det SNÖAR ute nu, snöar.. nu längtar jag lite till julafton, lite sa jag


bild från förra vintern, jag vill shoppa också. det ska jag göra när jag blir frisk. Nu, tjiing

OL DEL PASO

Ville bara säga att Anna lagar världennsss godaste taacoos <333333

RSS 2.0