vänskap är fantastiskt

äkta vänskap .
Ja älskar mina vänner massor, dom är hur bra som helst, världens bästa vänner. !

Men de finns någon som vet precis allt om mig,
Få ord som sägs men som har den största meningen någonsin. Vi vet, vi behöver inte fråga, vi bara vet hur varandra fungerar. Du har hjälpt mig så mycket och jag dig, vi har liksom delat glädje och sorg tillsammans oavsett vad. Ingenting är svårare än att bara bestämma tid och plats och där ses vi, alltid. Jag kommer alltid finnas här trots olika skolor och allt. Ja finns här, och de kommer jag aldrig svika. våran vänskap är stark och inget ska få bryta ner den. Ja vill vara den som står och berättar om alla galenheter vi gått igenom tillsammans på dit bröllop när du blir stor(som jag vet precis hur du vill ha det) och jag vill att du ska vara desamma för mig . Vi har gjort mycket ihop och mer kommer de bli, så mycket som vi planerar. du är min bästa vän, tveka aldrig på det .  älskar dig något otroligt pannis !












Hahhah fifan!


30 JULI !

IDAG : Anna som skriver idag, för johanna är sååååå dålig på uppdatering. Johanna och jag gick och la oss ganska sent igår efter ett roligt samtalsämne ;). Vi vaknade iallafall vid typ 11 imorse och gick upp o gjorde iordning oss o åt lite sen åkte vi in till stan för o hitta lite saker :) Hittade inte så mkt, med blev en tjocktröja som vi är riktigt nöjda över :) lila såklart (jag har fått henne att gilla lila) Johanna köpte även en tshirt :) jätte ful men de är ju bra om hon är nöjd med den ;) nä jag skojjade bara! den va skit snygg, hade precis kommit in imorse. Nu sitter vi hos johanna och chillar och så snart äta :) ikväll bär de av till johanna för lite filmtittande och äta av det som dem har bakat idag :O haha!   
inte från idag ;)

BILERNA är inte från idag elle igår men ;)
 


Brand new day

Stiiicker nu, iväg från Sverige!
Ha en jävligt bra vecka här hemma nu, för det ska jag ha.

Puss från mig

En trevlig kväll med gabsan

Efter allt packande hela dagen så drog jag mig inåt staden och träffade gabsan .
Det var sjukt trevligt och mysigt att träffa henne igen, love that girl ! hon är awsoome :)
men iaf, vi satt på steve's ett x antal timmar och bara snackaa .
marcuus kom senare och robban och ray . 
trääävligt . 

Sen tog jag, gaby o marcus oss till gabys mamma och hälsade på kattungarna! Hur söta som helst :) åhh ja vill ha.
Sen fick jag skjuts hem :) trevlig kväll som sagt .

Träffade jona också, jättelänge sen! Bliir ju att gå med han i tree år till sen, också trevligt :)


men nu, lite dator, sen sängen!
Imorgon bär de av!


En mycket gammal biild, eller förra sommaren! 
Mig o gaby

CYPERN IMORGON!

Ska bli förjävla skönt alltså!
Men nu äre det tråkiga som ska göras, packa!! åh hatart, haha. Men iaf, ska göra klart det och sen ikväll ska jag in och träffa gaby o ta en fika eller något. Bliiir trevlans :)
men nu måste jag packa, får se om de blir något inlägg innan jag åker.
Annars, ha en bra vecka !!


when your body is half

Hade en fin dag igår actually !
Blev på dagen stan med min kära familj, en lååååång dag.
Alla skulle fixa olika saker inför Cypern (PÅ FREDAG) såå det blev en hel dag .Var rätt slut när jag kom hem vid fem men det var bara och ladda om och dra iväg till ANNA!!!!!
Himla efterlängtade saknade unge alltså :D aee de var hur härligt som helst och träffas igen.
Käk, bus, mys, snack och allt vid en sjöö och en galet varm kvällsool!
ärligt, det kunde inte blivit en bättre kväll med bästa vännen! Men sen började de regna så vi åkte hem och kollade på tv, var ute och skrattade åt annas pappa som inte förstod att maja faktiskt inte kunde gå på krykor. HAHA dog
Eftersom att jag sov där så blev det att gå upp tidigt idag, då familjen andersson skulle åka till Båstad idag och kommer hem typ  när jag åker? Suuurt.
Men vi ses igen när jag kommer hem, det blir perfaa! :D
Annars idag har jag solat och badat lite och haft en sjuk huvudvärk .
Vilket jag fortfarnade har, så jag vet inte vad det blir av den här dagen faktiskt.... Skaa försöka sova nu iaf, åh hatart.

Jaja ,







Jag och min syster !


Nu ska ja försöka sova lite, kuuuuuuuuuuuuuul

It's like when you loose hope, I don't think you will ever find glory.

Har precis dushat av mig allt klor och nu är jag så trött så jag nästan sommnar.
Ajaaa , sitter och kollar på en film och ska snart äta middag med familjen. Dom är rätt mysiga faktiskt ! tsss
Sen får vi se lite vad som händer actually :)

Men tänkte bara lägga in ett grymt youtube klipp på en kille som kan sjunga både som kille och tjej. Och sjukt bra gör han det me. Impressive




 

Bilder





Fint väder !

Yepp vaknade av att mamsen kom in och sa att det var fint väder :) Så de blidde raka vägen ut .
I solen och vid poolen kommer jag nog spendera dagen åtminstoone .
Ah men ni får ha som jag, en skön dag i solen! Om ni har någoon :)

En av dom finaste dagarna i mitt liv

Ah, eftersom att jag slutade nian i våras så tänkte jag dela med mig utav lite bilder från den dagen. En av dom finaste dagarna i mitt liv och även sjukt sorglig dag.   
Bilder kan alltid beskriva mer än ord, och ja kan inte beskriva den här dagen faktiskt.
Den var speciell.

Once in a lifetime .


eftersom vi är lantisar så åkte vi traktor som studenter!








Ah, det var inte mycket. Men dom säger något sjukt mycket .
I will never forget you guys

P.s Jag har nog världens gulligaste granne!   + En dålig sak är att jag knappt kommer träffa annis innan jag åker! tråkigt men sant, men vi ska ut på äventyr på tisdag i varjefall.  Det är en bra sak .

Puss och godnatt på er.


nytt och fräsht

Jag har haft blogg förut, den finns visserligen kvar. Men jag känner för att börja om på en ny, dels för att det finns så mycket i den som tyvärr inte längre är en del av mitt liv.


Här har jag tänkt mig att jag ska skriva det jag känner för. Som en dagbok, fast ändå inte och såklart skriver jag om vad som händer i mitt liv. Jag har alltid sagt att life is what you make it ,  och jag tycker det är så rätt. För alla har vi motgångar i livet som vi måste tacklas med och då har man två val, antingen att vara deppig hur länge som helst eller att försöka tänka positivt var dag, för hur hemskt det än är och hur långt nere man än är så kan finns det alltid en väg upp igen. Det kan bara bli bättre då. Jag har själv varit med om jobbiga saker och det har inte varit lätt för mig alltid men nu efter några år, så ser det ut att bara bli bättre. Jag försöker få folk att förstå det och speciellt mina vänner. Dom har hjälpt mig otroligt mycket och ibland är det svårt att ta in vad sina vänner säger, men i slutändan är det oftast det man lyssnar på och förstår. Livet är inte en dans på rosor, man måste tyvärr tackla dessa motgångar. Men när man har gjort det och livet vänder, så känns det så jävla bra och då är man bara så jävla glad. Man måste ha dåliga dagar för att kunna njuta av dom riktigt bra!


Ge aldrig upp, aldrig.


Ja, lite bladder, men jag hoppas åtminstone någon förstod vad jag pratade om. Jag älskar att skriva, det är så skönt och befriande på något sätt att bara få ut alla ord. Så mycket sånt kommer det säkert bli utan att bli alldeles för privat också.


Kommer också bjuda på så mycket bilder som möjligt och vad som händer om dagarna i mitt liv!  :)


Sen är det upp till dig om du väljer att läsa eller ej.


RSS 2.0