My fight is your fight

Det blir bara starkare och starkare. 13

Psykologi in, in och in

Jag körde nyss ute på vägarna i våran nya bil, det är snö runt vägarna, det snöade och det var halt and I did it! Sån skön känsla att jag faktiskt kunde köra då också, nu är det bara och köra och köra och längta till kortet blir mitt.

Förövrigt är jag helt slut snart i mitt huvud, hann aldrig iväg eller ut och träna förut, så imorgon har jag bestämt mig för att ta mig till gymmet och köra slut på mig själv. Sofie med?!!!!! Haha,
Nej men om jag skulle ta och läsa ett tag till och sen krypa ner och sova, en liten sovmorgon imorgon iallafall innan provet, det känns ju bra!
Lite fin musik, jag är en sucker för John Mayer, så det fick bli han idag.

I'm gonna love you like I've never been loved before

Har idag suttit från att ha sagt hejdå till mathias vid elva, med att skriva om psykologin så jag förstår bättre! Nu 5 timmar senare är jag klar med det och nu är det dags att bara nöta, nöta, men jag tror det går bra ändå! Men måste nog ut och fåå luft eller något, får a b s t i n e n s snart, måste ha ny frisk luft efter 5 timmar på samma stol! Sinnes, men imorgon är det torsdag och då ska bannemig jag till gymmet.

när allting börjar om

Åh herre va jag inte var beredd på snö imorse, men är rätt laddad ändå nu. Det är ju tokmysigt egentligen, vill ut och åka pulka, åkte på tok alldeles för lite förra vintern!
JaJa, imorgon väntas en studiedag med faktiskt studier! Psykologin väntar fortfarande, men det ska nog gå vägen!
Nu ska jag plugga vidare och sen kommer mitt hjärta till mig för att sova hos mig i vintermörkret, sånt gillas otroligt mycket.

Medan vi faller

Lovet och helgen har varit fin, glad tjej. Tyvärr har förskyldningen hunnit ifatt mig, känns sådär när jag måste vara pigg och plugga till två prov denna vecka. Men har fått en hel den gjort idag och har imorgon och lediga onsdagen på mig också så detta ska nog gå vägen, är ju riktigt intressant med psykologi faktiskt. Det är verkligen någonting jag vill utveckla och jobba vidare med i framtiden, där tror jag att jag har bestämt mig.
Nej men trotts mitt hängiga jag känner jag mig riktigt positiv, så nu ska jag ta och sätta mig med böckerna en sväng till! Puss
Jag älskar tatueringen precis lika mycket nu och blir glad varje gång jag påminns om den, tro är så viktigt och det är så viktigt att ha en stark tro på sig själv. Åh, ångrar inte en sekund detta beslut!!

- r

Jag tror aldrig att jag har blivit såhär rörd någon gång till någon låt. Har suttit med gåshud alla gånger jag lyssnat nu. Helt sjukt hur bra hon gör detta, har dock alltid gillat Robyn. Men ändå, detta var så fint.

RSS 2.0