Special day!

Tänkte mest bara gratta Sofie, Daniel& Ray!!!!!! Alla sjutton idag, only one year to goo :)                                            NU MYS MED DEN NYBLIVNA 17-ÅRINGEN SOFFAN, CIIIIIIIIIAO

you may break my heart but you can always fix it again

Har pluggat hela dagen, 11-17 på stora bilbiotkeket i stan, sen drog ja gymmet för att avanstränga mig, sen hem och pluggat mera! nu ska jag bara läsa lite mer och sen dejta kudden! ska bli förbannat skönt,

Men de ända ja skulle göra här var att skriva att jag är med i en tävling på fokis.se blogg! :) Där jag nu är med och tävlar om ett namnsmycke från Betties Galleria i silver. Skulle vara grymt kul om jag vann, men ja tror inte det dock :) Håller mina tummar!

Nu godnatt på er som inte behöver plugga en timme till eller så, puss


25 january !!

Här var ett bra tag sen, varför ja inte skrivit är väl antagligen för att jag inte orkat! Eller haft lust :)
Men eftersom jag fick en liten argsint kommentar av lilla emma (med pauserna), så tänkte jag att jag kan väl börja sakta men säkert att uppa lite här! :)

Skolan är i full rulle& vi kör på, två stora prov denna vecka. Ett imorgon o ett på onsdag, ja ni kan ju gissa vad jag har gjort de senaste dagarna... Men gud så ja ska njuta på onsdag då detta är gjort, då firar även ja o min pööjk 3 fina månader ihop :)  noooog tjötat!

ska fortsätta med plugget nu o varva med lite tvtittande, imorgon blir de prov, pluggg,plugg,plugg,träning, plugg plugg osv,! så vet ni :)
hej svejs

RSS 2.0