every little pice of my heart

Hahah sötiiiiis !

<3

För ett år sen tog jag en hand, jag var lite rädd kanske. Men ändå så jävla säker, och att vi står här nu ett år senare med samma händer slutna. Då är jag glad &lycklig. Du har under det här året visat mig så mycket fint, visat mig hur man bryr sig om någon på bästa sätt. Älskar dig

nobody cares

Åh, äntligen är den oroliga klumpen i magen försvunnen! Två saker gjorda, en sak kvar denna vecka. Men det är mest bara kul, sen är det ett efterlängtat lov!
Men eftersom proven är gjorda och jag inte börjar förens tio i ett imorgon så hoppas jag ikväll på mys med min man och film! wiiie :) Nää nu först ska jag bege mig ut en sväng! Pusss

going back to the start but moving forwards?

Idag fyller världens finaste pappa år!
Men nu måste jag återgå till mitt historia&matteplugg!! Imorgon är det över, längtar

Hela själen var bruten

Imorse gjorde jag mitt hjärta glatt & idag har familjen + en styck faster varit på good söndagsmiddag hos farmor! Riktigt mysig sätt att spendera sin söndag på.
Har varit ute på en PW också, när blev det så kallt??
Nu dricka te och TV




mysig höstdag

Har haft en mysig och rolig dag på stan& IKEA med mammsen! och även en mysig höstpromenad:)





Ikväll blir det matlagning och mys i Mantorp! Puss  

Du fyller ut ett tomrum i mig som jag aldrig vill att du lämnar

världens knasigaste bild kanske, är inte sur. Lycklig

The day you fall, I'll carry you. And the day you succes, I'll stand beside you.

hungry hands turnings soft

Har spenderat två dagar i Stockholm med TvärS och nu har jag långhelg(studiedag tors,fre). Sååå jädrans skönt! Har idag varit en effektiv dag, hårdträningen har tagit mest och nu sitter jag här nöjd och glad och pigg! Ska fixa iordning lite mattetal ur matteboken och senare ikväll far jag till min man, för jag vill ej sova själv inatt.
PUSS

Coz you're amazing

Har haft en väldigt mysig helg!!
I fredags åkte jag och mathias och hälsade på nyaste tillskottet Enya i familjen Rödin :) Så himla söt är hon! Och efter det tog vi mat på stan och hem och myste. Lördagen blev promenad, om möblering av Mathias rum, och mys till film med tända ljus och gott!  har verkligen haft en mysig och lyckad helg. 
Var ute och sprang förut oxå, men nu MAAAT


RSS 2.0