något nytt och fint




dom försvinner utan ljus

Sovmorgon till 11.10 och har haft dunderhuvudvärk hela dagen!! Icke kul, så när jag kom hem var jag tvungen att sova en stund och sen dess har jag pluggat italiano och kommunikation. Är nästan klar med kommunikationen och de andra känns safe! Skööönt.


KUL!

Imorgon efter skolan blir det gymmet, stan? och fredagsmys!!!


20.33

Varit almänt nere hela dagen, men tog tag i mig själv och ryckte upp mig efter övningskörning och italienskaplugg och drog ut och sprang. Sprang så fort och härligt tills jag knappt visste vad jag hette längre, det var världens bästa känsla just då. Så nu känner jag mig mindre nere och redo för allt plugg, men först idoltittande klart!




fly away

Ibland så händer saker som man inte räknade med dagen innan, men de händer tyvärr och det är livet.
Nu tror jag att du är en älg som springer fritt på fria fält och att du nu slipper lida och vilar i frid.♥
Nästa gång jag ser en älg, då lovar jag att le


röda höstlöv

Helgen har varit fin, mys med sofie&Jona, födelsedagsfirande i mantorp av Elina och myspys med Hjärtat hela söndagen! Helt klart en fin helg.

Idag steg jag upp för en lektion matte och sen gick jag och hjärtat på stan, kom hem med lite smått och gott! Nu har jag precis tränat och väntar på att äta pappas hemlagade pizza och later on ska jag plugga lite italienska!

Sicken fin dag jag har haft, 11 månader med finis på det! Puss

 

 


The one who never gets you down

Efter en tidig skoldagsslut och lunch på stan så satte jag mig ner här hemma och sysselsatte mig med detta! Resultatet blev helt ok, är ju fortfarande bara nybörjare på allt vad har med symaskin och göra.







Myste en stund med min fina förut på dagen också, nepp nu kan jag inte sitta här och tjöta! Städa klart rummet och ut och springa en sväng innan kvällens aktiviteter. Later!


and the bible didn't mention us,

Att börja dagen med att vakna upp vid hjärtat är det absolut bästa som finns. En sovmorgon och en inte allt för jobbig torsdag väntade mig imorse, efter skolan mötte jag upp Anna för fika som var tusen år sen sist, mysigt! Sen blev det hem och övningsköra med pappa i en mini bil. Gick bra! Nu har jag ätit god mat och kollat på idol, ska ta luren och ringa till Sofie en sväng..

Sitter förövrigt och lyssnar på samson- Regina Spektor, sitter och ryser och får gåshud på samma gång. Musik är vackert.


Man tager vad man haver känns de som varje morgon nu när kläderna ska på! Haha


with every heartbeat

Efter skolan tränade jag idag och nu väntar jag på min älskling! Ska bli så mysigt att ses, var ju några dagar sen. Nej, tjillivippen. Inga bilder har jag att bjuda på heller, får bli skärpning.


You and I will be young forever

Matteprov är över och världens bästa vecka inledd. Så himla skönt att inte känna några som helst måsten med skolan nu en vecka. Har tränat idag med sofie annars ätit pannkakor. Nu mys på favoplatsen i huset!

Slänger upp en låt med mysig text ,


family values







Det mysigaste som finns är tända ljus

I closed my eyes to see a picture I've never seen before

Den här helgen har varit så behövlig och lugn. Varit halft barnvakt och bara gjort saker som fallit mig in och blivit ägare till lite nya fina saker och tränat. Imorse åkte skorna på och en timmes powerwalk blev det innan mysefrukost med mathias hyffsat tidigt! Sen åkte han och sen dess har jag faktiskt pluggat matte och förstår nu ganska mycket, men återstår att se imorgon! Orkar inte mer nu. Sen också övningskört och ätit god lax. + att jag har pratat med sofiie! Återstår nu att städa rummet och tända ljus och dricka te denna söndag! Framför mig väntar en otroligt skön vecka, känns bra efter de hårda plugget som nu varit




Blommor somnar om och vaknar

I 6 jäkla långa dagar har jag nu suttit med min uppsats och skrivit, suddad ut, skrivit, suddat ut, skrivit, suddat ut, lagt till, tagit bort, och nu är jag äntligen klar! Fasen vad det täär på ens krafter och ge allt på en uppsats..  Och imorgon börjar jag inget annat än med min första lektion 20 i två, sen heeeelg. Sååå sköööööööönt!! vill till älskling nu nu nu




Forgive, love, live

Sitter nyduschad, nyinsmörjd och fräsh i mitt rum och myser med tända ljus och lite avsnitt av 90210. Härligt,  senare kommer sofie hit och senare än det så står det maskerad på schemat. Puss

RSS 2.0