Down to earth

Hade en supermysig morgon imorse med mitt hjärta, han är bäst! Men sen skulle han iväg och jobba så jag åkte hem till mammsen och pappsen och sen åkte vi in och köpte varsin ny cykel till min syster och mig för båda våra har blivit stulna, iaf jättefina cyklar fick vi!

Nu är jag här och ska få i mig något att äta och senare ska jag möta upp hjärtat i stan och vandra på bio. Äntligen Eclipse!!! :)

Ha en bra kväll!!!


Maybe theres a animal inside of you

Från att sitta i ett skal runtom dig själv
och känna att allt är fel och aldrig kommer bli rätt
Så är det underligt hur bra man kan må
när skalet är brutet och man är fri som en fjäril
redo att möta allt det nya
allt det fantastiska livet faktiskt ger oss




Just nu känns allt ganska så fantastiskt!

Walking here just so you will see me

Sitter just nu på altanen vi poolen, proppmätt efter all god kinismat!! Mumma :) har badat &solat lite idag och sen varit och firat farmor som fyller år :) och annars powerwalkat längeee och sedan lek från Kina :) nu ska jag dra vidare, puss

Always running, running

Sommarlovet rullar på fint och jag njuter verkligen! Därför blir uppdateringen sämre, men de är väl inte det konstigaste kanske :) Idag har varit en mysdag med hjärtat, fixat,donat,skrattat och kramats! Kunde väl inte blivit bättre enligt mig. Nu ikväll har jag gjort om på mitt rum och lite, blir toppen bra, ska bara bädda rent också!  :)

Nepp, tjing sålänge.

St:anna och Söderköping

Började dagen med en mysig frukost hemma hos mathias och sedan begav vi oss för att möta upp papsen evelina och arvid och vi åkte därefter till st:annas skärdgård, badade, myste,solade och kekade glass!!
När vi blev hungriga åkte vi mot söderköping för att få mat i magen och lite sightseen på vägen dit! Vi bestämde oss sedan för att gå de hemska trapporna upp på berget och sagt som gjort, det gjorde vi! och solen stekte även där, sen strosade vi runt och kollade på båtar innan klockan blev lite kväll och vi tog bilen hem igen. EN superdag!!  :)













En underbart bra dag!

L.W

LaSsE igår var underbart, som alla andra gånger! Man bara ryser och mannen är grym. Aldrig någonsin kommer jag att sluta älska hans musik. Melissa& Laleh var såklart bra de också. GRYmt iaf.


Har du ett fönster vi kan sitta i och blicka ut mot ån?

Nej, blev sängliggandes hela dagen. Mådde inte bra alls, men nu mår jag lite bättre, så vi får väl hoppas att det bara var någon endagsgreja!! Har legat och försökt hitta något hyffsat boende i stockholm till inte för högt pris, men de verkar gå ner åt skogen. Blö, vill så gärna iväg och helst få med mathias också, men ja de kommer de me :) 

Sitter nu och lyssnar på LW på asgryym hög musik, de blir konserten med mamma på torsdag!!! BÄST 




Just gonna stand there and watch me burn,

Har varit så fint väder så sol och bad har stått på schemaat! Dock är de lite sämre idag. Men i söndags blev de sol o bad hela hela dagen och senare på kvällen bio med hjärtat och Patrik&Johanna! Killers, den var väl helt ok! :)
Blev ju aldrig eclipse, men får ta o se den snart, vill verkligen se...

Igår hade vi mys och fixdag ja o finis, blev stan, laga mat, film och mys! Nu har han lämnat mig och ja mår sådär, så vi får se vart denna dag bär.

Nej, ska se om ja orkar gå o göra mig lite pannkakor typ,

Burning like fire, wanna get higher

Awsoooome day, mitt hjärta är de finaste jag har. Vi har badat, kollat film, solat, ätit mat, tagit prommisar och bara slapppat. Ja älskart, även om han kanske blir en aning rastlös ibland, thhih :) men va gör det.

Jag har ingen ork till att skriva dessa varma dagar, de händer iprincip samma saker varje dag och sen måste man ju ta vara på dem också :)
Jajaj, imorgon ska ja o mathias på bio på kvällen och se Eclipse, YES ja fick med honom på det. Annars vill ja hinna med en löpisrunda imorgon också, och lite sol och bad såklart!
Lägger in lite småfula bilder på oss från idag, enyoj








I was a pretty young girl once

Sov ända till halv tolv idag, både jag och hjärtis. Dock otroligt seg och ont i huvet, men iaf då gick vi upp o fixade frukost som vi såg framför film, mys! Annars har han hjälpt till att städa lite, mitt rum är nu superfint. och vi har vart ute med min hund och bara myst mer framför tvn. Sen åkte han för o träna och ja kände att jag mådde bättre och ville testa på en löprunda och ja, ja bara flög fram kilometer efter kilometer, love that feeling. Så nu ligger ja här nypeealad, nydushad och fräsh och har ett antal filmer framför mig.

Senare kommer my bfriend igen för imorogn ska vi spela boll, bada i poolen och soola, de blir toppen.


en av mina faviislåtar

RSS 2.0